Stortalentet Sami Jalal til Kolding IF efter sæsonen

Vi er glade og stolte over at kunne offentliggøre at vi køber Sami Jalal i FA2000.

Der var kamp om at frikøbe den talentfulde forsvarsspiller. Flere prominente danske klubber havde interesse i det 20-årige talent, men i sidste ende faldt forhandlingerne ud til vores fordel.
Stortalentet skifter til sommer og er blevet udstyret med en 4-årig kontrakt, frem til sommeren 2028.

Sami huserer primært på kanterne og i denne sæson har han leveret fem mål og en assist. Sin unge alder til trods, så har han allerede 31 kampe i 2. division i bæltet.

Energiske Jalal er en spiller, der har været på cheftrænerens radar i et stykke tid:

– Sami kom på vores radar for et års tid siden og vi har fulgt ham tæt i denne sæson. Vi ville se starten af foråret, før vi eventuelt ville tage initiativ og kontakte FA2000. Det er nu effektueret og det er selvfølgelig stærkt signal. Både at Sami synes vi er det helt rette skifte, hvor han har prioriteret vores kultur og miljø, samt at han kunne helt sikkert have hevet større løncheck i en af de andre klubber der var på ham. Men en stor cadeau til mine spillere, der har skabt et unikt miljø sammen i og udenfor klubben, samt et vink med en vognstang om hvilken kanon dreng vi får til Kolding, siger Kristoffer Wichmann og særligt Samis potentiale imponerer cheftræneren:

– Sami har et kæmpe potentiale. Han er hurtig, har fysisk tilstedeværelse, er en stærk dribler og har en stor gennembrudsstyrke. Vi har at gøre med en ung mand, der virkelig gerne vil gå efter sine drømme. Vi er helt klar på den person og spiller han er, så vi er virkelig godt forberedte, slutter Wichmann af

Sami ser også frem til at komme til Kolding:

– Jeg er virkeligt taknemlig og stolt over at skrive under med Kolding IF. Jeg ser frem til nogle gode år med Kolding IF. Jeg glæder mig især til at møde mine nye holdkammerater, trænerne, og hele Kolding, siger Sami Jalal

Sami Jalal har første arbejdsdag når spillernes sommerferie er slut og dermed er han klar til opstarten af den kommende sæson, d. 24. juni