SG SEEST GULVTEKNIK FORLÆNGER SOM GULDPARTNER

Med over 25 års erfaring indenfor Fødevare-, Industri- og designgulve,  – så er SG Seest Gulvteknik en stærk og kompetent leverandør med landsdækkende service.

I Kolding IF er SG Seest Gulvteknik efterhånden en vigtig samarbejdspartner, og vigtigheden af samarbejdet har i dag taget endnu et nøk op. 

Søren & Iben har sammen med dygtige medarbejder af Seest Gulvteknik tegnet en ny flot, GULDaftale, som tilmed indeholder en flot opgradering.

De næste tre år står SG Seest Gulvteknik last og brast ved klubbens side, og som en vigtig GULDpartner bliver de også stort profileret i klubben fremover. 

Det glæder gulvlægger (og grundlægger) Søren Uth sig til. 

Han oplyser:

”Vi har været med om bordet længe i klubben, og vi glæder os til at rykke endnu tættere på nu. På alle parametre nyder vi vores samarbejde med Kolding IF, og når vi nu vælger at forlænge skal det tages som et udtryk for vores passion for klubben – men også vores store tro på fremtiden.”  

I den nye aftale bliver SG Seest Gulvteknik nu også profileret via en søjle i Mediator Loungen på Coryhex Tribunen, og via fuld LED-reklame. Dertil vil du også syne SG Seest Gulvteknik på Metropolis Arena og halvdelen af speakerboksen på Autocentralen Park.

Salgschef i Kolding IF, Marcel Mensel-Legald, glæder sig rigtig meget hertil. Han fortæller:
”Søren, Iben og resten af Seest Gulvteknik er en meget vigtig partner for os, og med denne aftale viser de virkelig deres kærlighed til klubben. Vi sætter helt oprigtigt uhyre meget pris på vores samarbejde, og jeg glæder mig til at profilere dem stort igennem hele klubben de kommende år.”

Seest Gulvteknik udfører alle typer af fugefrigulve og er specialister indenfor PU, crete, epoxy, polyuretan, designgulve, stentæpper, flydemørtel, microcement, esdsikring mm .

De servicerer alle former industrielle erhverv, herunder fødevareindustrien, lagerhaller, værksteder, kontor, butikker, saloner, hoteller, idrætshaller og private mfl. særligt i lokalområdet, men også i hele norden.

Iben Astrup fra Seest Gulvteknik siger:
”Professionelt ser vi også mange synergier i at være markante i klubben. Foruden vi virkelig nyder at komme til arrangementerne og støt klubben, så bruger vi også det gode netværk, som Kolding IF skaber til at finde gode samarbejdspartnere og leverandører til SG Seest Gulvteknik”

Hele Kolding IF ønsker at rette en varm tak til hele SG Seest Gulvteknik. I gør en kæmpe forskel for klubben.

Du kan besøge klubbens fortsatte GULDpartner ved at klikke her.

#ViErKolding