Bliv en del af netværket

Gør som 450+ øvrige virksomheder og bliv en del af Koldings absolut stærkeste erhvervsnetværk. Vi rummer høj som lav, lille som stor og vi sætter en ære i at lave en specialdesignet aftale, som passer akkurat ind i din virksomhed.

Hos os har vi ikke standardiserede sponsorpakker, men i stedet bygger vi den op fra bunden sammen med dig. Så hvad end du ønsker profilering hos et af Koldings stærkeste brands, deltagelse i et af Trekantområdets mest givende netværk eller om du ønsker gode fodboldoplevelser på Autocentralen Park, så finder vi løsningen i fællesskab. 

MICHAEL FLYVHOLM

Michael har været en vigtig motor for kommercialiseringen af klubben, og siden januar 2018 har han været i front for klubbens kommercielle ageren og drift. På kampdage møder du ham i Mediator Loungen og Fynske Bank Loungen hvor han orkestrerer klubbens erhvervsarrangementer. I dagligdagen møder du ham på kontoret hvorfra han håndterer salg, markedsføring, netværk, drift og klubbens relationer.

Eller ring på +45 21 90 11 53

MARCEL MENSEL-LEGALD

Marcel har haft et bankende Kolding IF hjerte længere end de fleste. Først var han frivillig i 25 år, hvor han nærmest egenhændigt var en drivkraft for salget. Frivilligheden vekslede han i slutningen af 2020 til en fastansættelse, og siden har han været en uhørt vigtig mand i klubbens salgsarbejde og generelle drift. Marcel er også en vigtig del af koordinering af klubbens store stadionprojekt. Han tager ikke et nej for et nej – og vigtigst af alt: Aftaler du noget med Marcel, så kan du vide dig sikker på at det også er sådan det bliver.

Eller ring på +45 20 74 53 94