Presse

Information til Pressen

Journalister og fotografer fra alle medier er meget velkomne til Kolding IFs hjemmekampe, eller andre arrangementer afholdt af Kolding IF Fodbold.

For adgang til hjemmekampe på Autocentralen Park med pressehenseende skal der foreligge en akkreditering, som der kan ansøges om frem til kl. 14:00, dagen før kampen spilles. Ansøgningen foregår pr. mail til sp@kolding-if.dk.

Fotografer bedes i ansøgningen om akkreditering nævne, at dette er deres formål, således, at der kan udleveres en pressevest, som er adgangskrav til baneområdet. Denne skal afleveres i mixed zone eller presseboksen efter kampen.

Er der særlige ønsker til spillerinterviews, kan disse arrangeres ved kontakt til klubbens presseansvarlige, før kampstart. Den presseansvarlige vil ligeledes være tilstede i mixed zone efter kampen, hvor der modtages interviewønsker.

PRESSEFORHOLD

På Autocentralen Park forefindes en presseloge, som rummer op til 12 pressepladser på hovedtribunen. Journalister og fotografer kan frit benytte presselogen før kampen, i pausen og efter kampen. Alle fotografer skal bære en pressevest, når de befinder sig på baneområdet.

Brug af billeder og logoer m.m.

Kolding IF Fodbolds billedbank indeholder billeder og logoer til fri redaktionel brug i forbindelse med artikler om/fra Kolding IF Fodbold. Vær opmærksom på, at billederne og logoet ikke må bruges kommercielt (det vil sige i annoncer eller brochurer på souvenirs og lignende).

Hvis der ønskes, at kunne anvende billeder eller motiver i kommerciel sammenhæng skal Kolding IF Fodbolds presseansvarlige kontaktes for skriftlig godkendelse.

Billeder og logo må ikke ændres i farver eller forvanskes, så det optræder anderledes end originalen. Undtaget er dog sort/hvid kopier. Kampfotos må dog gerne få tilpasset farve, i tilfælde af at det ikke allerede er gjort.

Billeder og logoer må ikke bruges på sider på internettet (herunder Facebook og andre sociale medier) samt i pjecer, magasiner m.v. på en sådan måde, at det kan give indtryk af, at det er Kolding IF Fodbold, der står som ejer af siden eller afsender af informationen.

Kolding IF Fodbold forbeholder sig retten til at kræve logo og billeder fjernet for fremtidig publicering, hvis det skønnes anvendt i strid med Kolding IF Fodbolds interesser eller skader Kolding IF Fodbolds anseelse. Ved brug af billeder og tekster, skal de bringes med tydelig kildeangivelse / krediteres Kolding IF Fodbold og evt, fotograf hvis det fremstår.

Spørgsmål vedrørende presse kan rettes til presseafdelingen: 

Søren Korntved Pabst
Kommunikations- & Eventchef
Telefon: +45 26 21 65 25
Kristian Bo Lindholm
Presseansvarlig, Herrer Førstehold
Telefon: +45 29 77 42 79
Camilla Møller Larsen
Presseansvarlig, Kvinder Førstehold
Telefon: +45 23 80 34 77