KOLDING.Net akademandag: resultater fra ugen der gik

Sidste uges resultater fra akademiet bød på flere stærke præstationer og flotte sejre i nogle svære udekampe.


Drenge U19 division: Viborg FF 2 – 0 Kolding IF


Piger U19 LIGA: FC Nordsjælland 2 – 3 Kolding IF

“Endnu en toppræstation af vores dygtige U19 hold, hvor vi spiller på vores kompetencer og kommer med et vanvittigt spilmæssigt udtryk, der resulterer i 3 point på en svær udebane. Vi er ekstremt svære at møde, fordi vi er så afklaret med, hvad vi vil, og så arbejder vi stenhårdt, i alt vi laver.”

 

Drenge U17 division: Viborg FF 0 – 3 Kolding IF

Kolding IF vinder 0-3 over Viborg med imponerende energi og effektivt højt pres. Fra starten satte drengene Viborg under pres, hvilket resulterede i flere høje erobringer. Allerede efter 28 minutter er vi foran 0-3.

Vi var ekstrem effektive på vores offensive omstillinger, som vi dagen inden havde snakket om ville blive afgørende. Vi dominerede med hurtige omstillinger og stærk defensiv, selvom vi efter 55 minutter får en mand udvist, og derved spiller en stor periode i undertal. Viborg havde svært ved at finde svar. Vores taktiske oplæg og intensitet sikrede os en overbevisende sejr.

“Drengene er lige nu, inde i en god periode og det hårde arbejde, skal vi fortsætte med. Vi møder allerede Næsby på onsdag, hvor vi endnu engang skal lave en god præstation mod bolden. Vi arbejder videre med bolden for at blive endnu skarpere på denne del”


Piger U16 LIGA: Farum BK 2 – 1 Kolding IF

 

Drenge U15 Liga 1: Kolding IF 4 – 3 Hobro IK

 

Piger U14 Liga 1: Dalum/Næsby 0 – 4 Kolding IF

En god og lærerig kamp, hvor vi arbejdede på vores principper. Når vi er gode offensivt og spiller med tålmodighed, så er vi rigtig gode. Vi skaber chancerelateret spil, hvor vi skal turde at gøre chancen endnu større i stedet for at ende med nogle afslutninger, der bliver halvhjertet. Vi er så meget bedre i spillet end Dalum, at vi får svært ved at holde vores gameplan, og vil selv for meget. Vi skal lære at spille mere disciplineret og holde vores positioner og gameplan.

Defensivt spejder vi godt over hele banen. Vi kan godt være endnu skarpere i vores genpres men giver ikke noget der ligner en chance væk til Dalum. Det resulterer også i, at Dalum bliver bange for at tabe større, end de får lyst til at score. Det gør det svært for os på den sidste tredjedel af banen de sidste 20 minutter.

En sejr på græs og 3 gode point, inden vi møder vores egne U13 drenge på tirsdag