Foto: Gert Blume / BlumePress.

Årtiets mest sete U17 landskamp i Jylland

Da Danmarks dygtigste U17-spillere gik på banen på Autocentralen Park var det med en enorm opbakning.

Intet mindre end 1102 tilskuere kunne i onsdags synge med på nationalmelodien, da Danmarks U17-drenge fik besøg af Luxembourg på Autocentralen Park.

I samarbejde med Kolding Kommune afviklede Kolding IF i landkamppausen drengelandeholdets kvalifikationskamp i U17 årgangen. Det resulterede i et flot fremmøde som betyder, at byen, Kolding IF og Autocentralen Park skriver sig ind i historiebøgerne med en af de største fremmøder i historien til en U17 landskamp.

Den store opbakning betyder nemlig, at kampen er den mest sete i Jylland i dette årti. Derudover er det den U17-landskamp med det fjerde højeste tilskuertal i historien.

Kommunikations- og eventchef Søren Pabst udtaler:

”Der er ingen tvivl om, at de her landskampe, vi har afviklet i samarbejde med DBU og Kolding Kommune, har stadfæstet den store interesse for fodbold i Kolding. Det beviser, hvad byen og kommunen kan, og at byens interesse for fodbold galoperer afsted. Vi vil gerne være et sted, hvor der bliver skabt oplevelser, og det synes vi, er lykkes godt i samarbejde med DBU, Kolding Boldklub og Kolding Kommune, og det er vi meget stolte af.”

De danske drenge takkede for den store opbakning med en 3-0 sejr, og kom derfor godt fra land i EM-kvalifikationen