FARVEL TIL 4 PÅ FREDAG

På fredag spiller vi sæsonens sidste hjemmebanekamp, og dermed afsluttes en uforglemmelig sæson snart.

Afslutningsvis skal vi ikke blot spille om endnu en hjemmebanesejr på fredag mod AaB – vi skal også sige farvel til tre spillere, der inden kampen fredag bliver mulighed for at hylde for deres tid i Kolding IF.

Det drejer sig om Thomas Mikkelsen og Christoffer Petersen, som begge har kontraktudløb, og Mathias Kristensen, som skal retur til Lyngby Boldklub, hvorfra han i denne sæson har været tilknyttet på en lejeaftale.

Læs herunder cheftræner Kristoffer Wichmann sætte ord på farvellet til de tre spillere:

Thomas Mikkelsen

– Det er med stor ærgrelse, at Thomas stopper. Jeg har prøvet at gøre alt for at forklare ham, hvor meget jeg og vi i Kolding IF vil ham. Han har fået et meget flot tilbud, og jeg tror ikke, at han økonomisk finder en bedre mulighed i NordicBet Ligaen. Længden på kontrakten betyder meget for Thomas, og det har jeg selvfølgelig respekt for. Uanset hvad skal der lyde en stor tak til Thomas. Især virkelig for det seneste halvandet år, hvor han har været ultra skarp foran kassen. Jeg ønsker ham alt det bedste.

Christoffer Petersen

– “P” har ydet et stort bidrag som sidste skanse på vores hold i næsten tre år. Jeg synes, han har udviklet sig meget især som menneske. “P” skal have meget spilletid, og det kan han ikke være sikker på i Kolding IF. Derfor håber jeg virkelig, at han finder et godt sted, hvor han kan tage de næste skridt.

Mathias Kristensen

– Det er så ærgerligt, at “MK” har rendt ind i nogle relativt længerevarende skader i det seneste år. Jeg ved, at han var blevet en kæmpe succes, hvis Mathias havde ramt længere skadesfrit forløb. Han er bare en kanon fyr med de helt rigtige værdier. Jeg håber, at kroppen kommer i orden, så Mathias kan begynde at stole helt på den igen. Hvis det sker, er døren altid åben her – han er på alle fronter helt genial.

Udover de tre spillere, skal vi på fredag også hylde Mikkel Jespersen for en flot karriere. Som vi tidligere har annonceret, lægger Mikkel Jespersen støvlerne på hylden efter sæsonen og fortsætter som assistenttræner i Kolding IF. 

Sidst men ikke mindst skal vi også sige farvel til vores målmandstræner, Finn Secher, som har været målmandstræner i Kolding IF siden starten af 2020. Der skal lyde en stor tak for det ihærdige stykke arbejde Finn har lagt i Kolding IF. Cheftræner Kristoffer Wichmann udtaler følgende om Finn:

– Det er selvfølgelig ikke rart, når man skal tage vanskelige og svære beslutninger. Finn har ydet en stor indsats med sin faglighed og erfaring, og han har givet målmændene den rette tryghed og motivation. Jeg har valgt at ville gå en anden retning på denne her front, hvor jeg vil se, hvad andre kompetencer gør ved vores setup og kultur. Finn fortjener et kæmpe stort tak.

Det hele foregår altså umiddelbart inden kampen mod AaB på fredag, og hvis du vil være med til at hylde dem allesammen, så husk at købe billet til kampen lige her: https://shop.kolding-if.dk/kampe/KIFvAABMAJ