Kampreferat: Kolding IF - Hillerød Fodbold

Man kunne med en sejr i fredagens kamp spille sig tættere på en plads i top-6. De tre point var derfor selvsagt vigtige for Kolding IF.

Det var også Kolding, der kom bedst ud til kampen. Med stor energi blev der lagt et godt tryk på Hillerød, hvilket kastede flere gode muligheder af sig. Efter 25 minutter blev Koldingspillernes hårde arbejde belønnet, da Casper Jørgensen modtog bolden fra Sterling og bankede bolden i mål på et vildt langskud uden chance for Hillerøds målmand. Resten af 1. halvleg spilles med samme kampbillede, hvor det var Kolding IF med de fleste og største muligheder, inden pausefløjt.

I 2. halvleg stod der Kolding IF på det meste, og i det 54. minut kunne Casper Jørgensen igen sparke bolden ind bag Hillerøds målmand til stillingen 2-0. Denne føring fik ikke lov at stå længe. Allerede fem minutter senere reducerede Hillerød til 2-1. Et hårdt sparket frispark af Hillerøds Daniel Johansen rammer den nærmeste stolpe og går i mål. Det skulle dog ikke tage Kolding mange minutter at få udbygget sin føring på ny. En flot aflevering af Asker Beck gav en friløber, som Casper Jørgensen iskoldt sparkede ind og fuldendte sit hattrick til stor jubel for Kolding-fansene bagmålet.

En stor aften på Autocentralen Park, hvor Kolding IF kom på sejrssporet igen.

Udskiftninger:
72. Min – Ud: Jamiu Musbaudeen – Ind: Villads Westh.
72. Min – Ud: Albert Nørager – Ind: Christian Enemark.
81. Min – Ud Asker Beck – Ind: Isak Tånnander.
87. Min – Ud: Sami Jalal – Ind: Jacob Vetter.