KASPER KARLSEN ER NY U14 CHEFTRÆNER

Kasper Karlsen har gjort det godt for nuværende U13, og derfor var det oplagt at spørge om han ville fortsætte med samme årgang i kommende sæson, som U14 Cheftræner i Kolding IF. 

Vi glæder os til at se den yderligere udvikling af vores 2011 årgang. 

Kasper glæder sig over at fortsætte med 2011 årgang:
– Jeg var så heldig at få muligheden fra starten af året, at træne vores årgang 2011 piger. En årgang jeg selv har været med til at træne i et par år gennem FSK samarbejdet. En fantastisk dygtig gruppe piger.
Så da muligheden pludselig bød sig om at fortsætte med dem på det kommende U14 hold, var det ikke svært at sige ja tak. Jeg glæder mig til at udvikle endnu mere på en vild sej flok piger der møder super sultne og træningsparate op til alle træninger.
Vi har udviklet os meget både som hold, og individer i dette forår og jeg glæder mig til den nye opgave, som kommer til at give mange oplevelser på banen med pigerne.