Kolding IF forlænger med Isak Tånnander

Kolding IF er blevet enige med Isak Tånnander om en kontraktforlængelse, så den nye aftale gælder frem til udgangen af juni i 2027. Forlængelsen er muliggjort i samarbejde med Video Guard, som bliver personlig sponsor for Isak Tånnander.

Den 22-årige wingback med svenske rødder har taget NordicBet Ligaen med storm i foråret, hvor han scorede i de første fire kampe efter årsskiftet. Særligt har Isaks professionalisme imponeret cheftræneren:

“Isak bruger hvert et minut af sit liv på at blive en bedre fodboldspiller. Han er en ekstremt vellidt holdkammerat og står foran en super spændende fremtid i forhold til sin fodbold.
Foråret er i forhold til output startet på et tårnhøjt niveau – måske også mere end man kan forvente. Men så længe man arbejder på alle facetter i sin hverdag, som Isak gør, så får man som fortjent. Derfor skal både Kolding IF og Isak smile med tanke på den nye lange aftale,” siger Kristoffer Wichmann.

Og det var da også svært for Isak at holde smilet væk, da han blev spurgt ind til forlængelsen:

“I Kolding IF er jeg konstant omringet af rigtig gode fodboldspillere og en meget dygtig stab, og det der betyder mest er, at det også er nogle fantastiske mennesker. Det gør, at jeg glæder mig hver dag til at komme ned i klubben,” siger Isak og uddyber:

“At forlænge med Kolding IF har været et mål, der har stået øverst på min liste. Det viser mig, at det målrettede arbejde, jeg har lavet, har givet resultater. Det betyder også rigtig meget, at jeg de næste par år kan få lov til at være en del af det spændende projekt Kolding IF er i gang med, og det kan jeg mærke kilder helt nede i maven.”

Den nye aftale mellem Kolding IF og Isak Tånnander løber frem til 30. juni 2027.

Der skal lyde en kæmpestor tak til Michael Jørgensen fra Video Guard, for at hjælpe med at muliggøre forlængelsen