Kolding IF henter Christian Vestergaard i OB

Vi er glade for og stolte over at kunne fortælle at vi henter Christian Vestergaard permanent, fra superligaklubben, OB, til sommer.
Endnu engang en ung spiller, på en lang aftale, som varer helt indtil sommeren 2027.

Den 22-årige fynbo, hvis far har været både spiller og træner i klubben, er godt i gang med at skrive sin egen historie i Kolding IF, hvor han snart runder sine første 50 kampe i den hvide trøje. Christian er lejet ud til os fra OB indtil sommer, hvorefter aftalen altså veksles til en permanent en af slagsen.  

En spiller som cheftræneren anser som værende meget vigtig:

– Christian er en meget vigtig signing. Han er en stærk, klog, kommunikativ og kompromisløs spiller. Det er vigtigt, fordi vi har med en spiller at gøre som langt fra har udfyldt sit potentiale. Han ved at der er så meget at gå på og masser af det kan forbedres, udover alle de kvaliteter han i forvejen har. Han er en ambassadør for alle på holdet, og i klubben, i forhold til at ville blive bedre hver eneste dag, siger Kristoffer Wichmann og roser samtidig Vesters menneskelige kvaliteter:

– Han er så vildt et menneske, der hver eneste dag giver alt af sig selv. Når man kommer med den power så smitter det bare af. Det er også det vi alle mærker i kampene. Vester hviler så meget I sig selv og man har altid lyst til at gå i krig med ham.
Med forlængelsen af Vester viser vi især at kvalitet, kultur og væremåde skal gå hånd i hånd. Og med Vester sandsynliggøres vores store ambitioner, slutter Wichmann af

Den unge midterforsvarer ser også frem til at fortsætte i Kolding IF:

– Jeg er glad for at have min hverdag i Kolding, hvor jeg er omgivet af ambitiøse og engagerede mennesker. Jeg kan se mig selv bidrage med meget på og udenfor banen, og jeg føler, at det er det rette sted for min videre udvikling som fodboldspiller og menneske, siger Christian Vestergaard og fortsætter:

– Udover min egen udvikling, har jeg også en ambition om at bidrage til klubbens sportslige fremgang. Vi skal dygtiggøre os hver eneste dag og sørge for at have de bedste forudsætninger for at lykkedes med vores mål. Jeg glæder mig til den næste tid i Kolding IF, slutter Vestergaard af

Christian Vestergaards lejeaftale med Kolding IF udløber d. 30. juni og den nye, permanente, aftale starter pr. d. 1. juli og løber 3 år frem derfra.