KOLDING IF HENTER STÆRK FORSVARSSPILLER

Christian Enemark har skrevet kontrakt med klubben indtil sommeren 2026.

Forsvarsspilleren har tidligere spillet for Brøndby og var med til at vinde pokalen med dem. Den 25-årige centerback har senest været en profil i Næstved, han har spillet hele 174 kampe på divisionsniveau og så har han superligaerfaring. 

Cheftræneren mener at Christian og Kolding IF er et fantastisk match:

– Christian er en spiller, der er spot on til Kolding IF. Et stort uforløst potentiale i en ekstrem dedikeret person. Christian er en spiller som er meget atletisk, dynamisk, teknisk dygtig, samtidig med at han har et stærkt mindset, siger Kristoffer Wichmann og fortsætter:

– I samtalerne med Christian kunne jeg mærke det tændte en ild i ham, da jeg begyndte at fortælle om vores hverdag og hvilke fantastiske medspillere han får om lidt. Det fortalte mig at sandsynligheden for at det bliver et stærkt samarbejde, er kæmpestor, afslutter Kristoffer Wichmann   

Og ilden i øjnene er den 25-årige forsvarsspiller, ikke alene om at have, hvis man spørger ham:

– Jeg er ekstremt glad for at få muligheden for at komme til Kolding og blive en del af den her ambitiøse klub. Alle som jeg har snakket med i og omkring Kolding IF, har mødt mig med en ild i øjnene og en passion som har smittet af i en sådan grad, at jeg ikke var i tvivl om min beslutning. Setuppet er utrolig professionelt, og jeg ser frem til at bidrage positivt til et i forvejen rigtig dygtigt og ærgerrigt fodboldhold. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget til at møde alle og komme i gang ude på træningsbanen med forberedelserne til en spændende sæson, siger Christian Enemark 

Christian Enemark har første arbejdsdag i Kolding IF d. 24. juni, hvor resten af spillerne kommer tilbage fra ferie.