KOLDING IF HENTER TALENTFULD MIDTBANESPILLER I HAMBURGER SV

Vi henter 17 årige Lotte Raab i Hamburger SV. Den kendte tyske klub ligger i kvindernes 2. bundesliga, hvor de ligger på en 4. plads. Aftalen med lotte gælder frem til vinteren 2027. Især midtbanespillerens evne til at flytte bolden ind i de rum, hvor vi offensivt truer modstanderen:

-Lotte er først og fremmest en dynamisk og boldfast spiller som begår sig fint centralt i banen. Hun er god i små rum men evner også gennem et veludviklet blik for sine medspillere at flytte bolden lidt længere og ind i de rum hvor vi med vores offensive bevægelser truer modstandernes defensiv, siger cheftræner Allan Drost og fortsætter med at ligge vægt på hendes høje niveau:

-Særligt hendes blik for tid og rum er på et særdeles højt niveau, især set i lyset af at Lotte er årgang 2006 og dermed formelt stadig er U19-spiller. Derudover har hun et teknisk niveau som tillader hende at lægge sit spil ret højt op hvilket også er kvaliteter som på bedste vis kan supplere de gode kompetencer vi i forvejen har i truppen. Vi vil i Lotte få endnu en spiller som har kompetencerne til at tage fat i bolden og sætte spillet nede bagfra. Derudover ser jeg en spiller som kan bidrage til at binde vores spil endnu bedre sammen og dermed blive en væsentlig forsyningslinje frem mod de forreste linjer i vores hold, afslutter Allan Drost.
 

Spillestilen og intensiteten i trænningerne, var nogle af de grunde til at Lotte sagde ja til at komme til Kolding:

-Jeg følte mig meget komfortabel, hele holdet og staben var meget velkommende. Alle var venlige og søde imod mig. Jeg elskede intensiteten i træningen og hvordan holdet spiller fodbold, det passer også godt til mig som spiller. Derfor føler jeg at jeg har gode muligheder for at udvikle mig selv i Kolding, på bedst mulige vis, siger Lotte Raab og fortsætter med at snakke om hendes ambitioner for Kolding IF:

-Jeg vil gerne vende mig til Danmark først, lærer ligaen og modstanderne at kende. Generelt set, ser jeg altid fra kamp til kamp, og mit mål er at opnå så mange gode præstationer som muligt med holdet, og spille min rolle, afslutter Lotte Raab

Lotte har første arbejdsdag når kvinderne kommer tilbage fra sommerferie.