Kolding IF skriver kontrakt med Julie Tenfjord

Den 19-årige midtbanespiller har underskrevet en kontrakt med Kolding IF frem til udgangen af 2026.

Julie Tenfjord har en lang fortid i Kolding IF og spillede på eget akademi, inden hun i 2022 blev hun rykket på Kvindeliga-holdet, og blev en fast del af truppen.

Hovedpersonen selv er meget stolt over sin første kontakt:
– “Jeg er mega glad og stolt over at have skrevet under med Kolding IF. Jeg har det super godt socialt på holdet, og jeg tror på, at Kolding IF er det rette sted for mig at udvikle mig. Jeg ser frem til de kommende år i Kolding og tror på, at vi kan blande os i den sjove ende af Kvindeligaen,” fortæller Julie Tenfjord.

Manager Allan Drost ser det også som en gevinst for holdet, at Julie er kommet på kontrakt frem til 2026:
– “Historien om ‘T’ er en af dem som vi er rigtig stolte af, da det drejer sig om endnu en spiller med fortid på eget akademi, som særligt i løbet af det seneste års tid har taget så store og positive skridt i sin udvikling, at det giver mening at få papir på hinanden og således sikre den lokale forankring på vores Kvindeliga-hold i endnu flere år frem. Julie er en dynamisk spiller der med sine fine tekniske kompetencer på bolden, både kan begå sig centralt og bredt i banen. Derudover besidder hun en enorm ‘motor’ og man finder ikke mange spillere i Kvindeligaen der løber flere meter end hende til træning og i kamp. Vi glæder os til at få glæde af disse kompetencer også i de kommende år, og er glade for at kunne sikre endnu en spiller fra eget akademi på en aftale!’, fortæller Allan Drost om aftalen med Julie Tenfjord.