KOLDING.Net akademandag: resultater fra ugen der gik

Endnu en uge er gået på akademiet, hvor vi til den store fodboldlørdag på Autocentralen Park, oplevede stor opbakning til vores dygtige akademihold. De fremmødte kunne opleve flere flotte præstationer og resultater.

Drenge U19 division: Kolding IF 3 – 1 Hobro IK
“Dominerende udtryk mod bolden og effektive på sidste linje”

Vi spiller en rigtig god kamp, efter sidste uges blamage i Køge. Drengene viste sig rigtig fint frem og med et rigtig aggressivt udtryk i første 30-35 minutter, formår vi at føre 3-1 til pausen.

Derefter var planen at få lukket kampen ned og spille mere konsekvent på anden bolde, her formåede vi at være endnu mere kyniske end Hobro, og det efterlod flere chancer til vores favør. Dog manglede skarpheden foran mål. Dertil gav vi også debut til Frederik Klysner Baltsersen fra U17.

Hele truppen og staben leverede et godt stykke arbejde. Det skal vi bygge videre på til næste kamp, hvor Næstved IF venter.

Piger U19 LIGA: FC Midtjylland 1 – 2 Kolding IF
“En rigtig stærk præstation, hvor vi dominerer i store dele af kampen. Vi mangler kynisme i modstanderens felt, hvor vi skal score flere mål.

Spilmæssigt er det os der sidder solidt på tingene, og vi bliver bedre og bedre for hver kamp der går, hvor de offensive relationer bliver stærkere og stærkere. Defensivt står vi rigtig stærkt, og giver stort set ikke chancer væk, vi mangler dog stadig at holde rent bur.”

Drenge U17 division: Kolding IF 3 – 2 Hobro IK
”En svær kamp, hvor vi ikke lykkedes godt nok hverken med eller mod bolden.”

Til tider mangler vi skarphed i vores spil, da vi ikke er hurtige nok til at tage initiativ mod bolden. Hvilket gør os for passive i vores lave pres. Når vi derimod får sat det høje pres ordentligt op, og alle er klar til at presse mod bolden, viser vi, hvor svært modstanderen kan få det med vores fysiske spil.

Drengene viser en utrolig vilje til at blive ved selvom det ikke køre optimalt. Alle arbejder sten hårdt og det udmønter sig. Vi skal fortsætte det hårde arbejde og ligge lag på.

Piger U16 LIGA: FC Midtjylland 2 – 3 Kolding IF

Drenge U15 Liga 1: Kolding IF 2 – 1 IF Lyseng

Drenge U14 Liga 1: Kolding 1 – 3 Vejle B
“En dag, hvor vi ikke får sat det sidste tandhjul på, så hele maskinen kan rulle. Arbejdsindsatsen var enorm, og med den sidste skarphed, havde det også ført til mere.”

Vi kommer fint fra start, og har et intenst udtryk mod bolden. Vi er stærke i vores dueller og vinder mange 1-1 situationer fordelt rundt på banen. Vi får igennem hele 1. Halvleg aldrig helt godt styr på fasen med bolden. Vi tager typisk nogle lidt forhastede beslutninger, og får aldrig gang i vores flow, som vi ellers har haft fint styr på de senest kampe.

Vejle finder et godt flow de første 15 minutter af 2. Halvleg, og drengene kæmper benhårdt for at finde vej tilbage ind i kampen. Vi formår at komme mere og mere på bolden og kommer til store chancer som også skaber vores mål. I de sidste 10 minutter er vi bagud med 1-2, og derfor satser vi lidt mere offensivt, hvilket fører til lidt mere risiko i de defensive omstillinger. Vejle scorer i overtiden til slutresultatet 1-3.

Drenge U13 Liga 1: Kolding IF 0 – 1 Vejle B
“Gode på udtryk, i det høje pres og på bolden, hvor vi mangler kynismen foran mål”

Vi spiller noget der ligner vores bedste kamp i denne sæson, hvor det kun er kynismen foran mål der mangler og en smule held, da vi rammer træværket et utal af gange. Tror vi tæller 5 gange de første 15 minutter.

Vi er enormt gode på udtryk og i det høje pres, hvor vi stort set erobrer bolden højt hver gang. Vi har også fået lagt rigtig meget på i den sidste uge på bolden, hvilket gjorde vi truede Vejle på flere måder. Vi ser frem til 2 træningskampe i denne uge, mod Hedensted og vores egen U-14.

I denne uge venter flere spændende kampe for ungdomsholdene, og vi opfordrer til at komme ud og bakke op om de unge talenter.