KOLDING.Net akademandag: resultater fra ugen der gik

Den forgangne uge bød på flere flotte resultater fra de dygtige akademihold

Drenge U19 division: Næstved 2 – 3 Kolding IF

“Stærk kamp, hvor vi formår at vise vores mentale styrke med en sen sejrsscoring”

Denne kamp havde et formål. Vi skulle ud og dominere på bolden med en tydelig offensiv gameplan, hvor vi havde arbejdet lidt på overtalssituationer på siden. Det lykkedes i høj grad, blandt andet med to scoringer.

En god start i første halvleg med en 2-0 føring. Dog havde vi ikke godt styr på vores fokus, hvor dommeren havde en del fejlkendelser, der kastede to mål af sig til Næstved. Men vi kom stærkt tilbage og fik fortjent en scoring i 93’ende minut.

Drenge U17 division: Næstved 1 – 3 Kolding IF

“Drengene arbejder ben hårdt, og selvom det er en rodet kamp, hvor det ikke spiller, leverer drengene en stor indsats”

Opgaven var klar, vi skulle være gode i vores mindst mod bolden. Vi skulle ud og overfalde modstanderen og skabe momentum uden bolden.

Vi kommer lidt sløjt i gang og vores pres, er ikke aggressivt og højt nok. Vi kommer i løbet af kampen med et bedre udtryk og får kampen på vores præmisser. Vi giver Næstved for mange omstillingsmuligheder ved, at vi sætter bolde på spil på forkerte tidspunkter. Vi er derfor ikke positioneret, godt nok i genpresset.

Drenge U15 Liga 1: FC Fredericia 2 – 0 Kolding IF

Piger U14 Liga 1: 2 træningskampe

Fredag: intern træningskamp mod vores U16 hold (U15). Vi taber 2-5.

Søndag: træningskamp mod Vejen SF U14 Liga 3 drenge. Vi taber 6-5.

Begge kampe står vi på tæer og bliver presset i alt det, vi gerne vil presses I. Tempo med og uden bold, fra tanke til handling, ærgerrighed og fysik.

Begge kampe syntes jeg, vi som hold er bedst i bold omgang og selve spillet. Vi bliver straffet på små individuelle fejl, som vi normalt ikke bliver i vores egen række som stiller flere krav til os selv.

To mega fede kampe, hvor vi går fra med masser af læring. Hvis vi kan tage det med i vores træning og kommende kampe, så er vi virkeligt godt på vej.

Piger U14 Liga 2: Gråsten 0 – 7 Kolding IF

En kamp, hvor vi desværre skal bruge alt for lang tid til at vænne os til en langhåret græsbane, og et Gråsten hold som står meget kompakt.

Vi går til pause med en 0-2 føring. I pausen bliver vi enige om at fastholde gameplanen med at bryde igennem deres bagkæde på vores brede punkter, mere fart i vores spil og boldomgang, og vi ændrer formation. Efter 38’ giver det pote og vi scorer til 0-3. Derfra bliver pigerne sultne på mere og viser lige præcis den attitude og vilje, som vi gerne vil spille med!