KOLDING.Net akademandag: resultater fra ugen der gik

Den forgangne uge bød på flere flotte resultater fra de dygtige akademihold. Blandt andet to storsejre.

Drenge U19 division: Kolding IF 0 – 1 B93

Piger U19 LIGA: Kolding IF 6 – 0 HB Køge

“Det mest motiverende øjeblik for en stab, er når tingene fra træningsbanen bare spiller, og vi udvikler vores udtryk i den retning vi gerne vil, og det gjorde vi i dag! En kæmpe præstation, mod et hold suppleret op med flere Kvindeliga spillere, som ikke får et ben til jorden de første 45 minutter. På trods af kun en enkelt sidste års U19 spiller på banen, spiller vi en utrolig moden og afklaret gang fodbold.”

Nu glæder vi os til at besøge AGF i næste weekend, som er topopgøret i U19 Ligaen.

Drenge U17 division: Kolding IF 1 – 2 B93

Piger U16 LIGA: Kolding IF 5 – 1 HB Køge

Drenge U15 Liga 1: Kolding IF 1 – 0 Næsby BK

Piger U14 Liga 1: Kolding IF 5 – 1 Vejle B

Vores fokus var at tage intensiteten med fra vores sidste 2 træningskampe over i kampen og vinde de små kampe i kampen.

Pigerne viser kæmpe nysgerrighed på at lærer mere af spillets facetter og individuel begynder de at sætte større krav til sig selv om at være noget på banen hele tiden.

Vi begynder så småt at kunne tage flere principper ind i spillet i flere faser.

Vi møder et fint Vejle hold med nogle individuelle dygtige piger som kan presse os. Men vi er bare bedre fra tanke til handling og er hele tiden et skridt foran dem. Defensivt lukker vi Vejle helt ned og deres scoring er resultatet af en individuel fejl som selvfølgelig sker på disse årgange. Offensivt havde resultatet været væsentligt anderledes men vi må tage hatten af for Vejles keeper der står en meget flot kamp.

Vi ser frem til weekendens kamp hvor vi møder mere fysik og skal stå endnu mere på tæer.

Drenge U13 Liga 1: Horsens FS 5 – 1 Kolding IF

Vi møder et fysisk stærkt Horsens hold, hvor vores første fokus var at få en god start. Den mislykkes da vi efter et hjørnespark kommer bagud efter 2 minutters spil. Resten af 1. Halvleg bliver mere på Horsens præmisser, hvor deres 3-0 mål også kommer fra hjørnespark. Selvom vi trods alt får skabt et par chancer, så mangler vi den sidste skarphed. 2. Halvleg kommer vi ud med et andet udtryk og indsats, og presser Horsens i bund. Vi får scoret, men mangler stadig den sidste skarphed da vi brænder 2-3 100% chancer. De sidste 2 mål komme de sidste 2 minutter hvor vi satser lidt for meget og bliver fanget med mange folk højt på banen. Så lidt sørgeligt resultat i en kamp hvor vi har en halvleg hver.

“Vi formår lige for tiden at straffe os selv resultatmæssigt ved at være uskarpe i begge felter”