OPTAKT: ÅRETS SIDSTE HJEMMEKAMP

Sådan gik det sidste gang imod AaB:

Vi startede kampen bedst ud, og allerede inden der var spillet 4 minutter, havde vi haft to halve chancer uden for AaBs målfelt. Og den fornemme start stoppede slet ikke der. For vi fortsatte presset, og det gav fuld valuta i sekvensen efter, da Mikkel Jespersen slog et indlæg ind fra venstre side ind til vores 9’er, som satte en bred inderside på, og bragte os i front allerede efter 5 minutter.

AaB blev holdt væk fra chancerne, og i det 24. minut var vi igen på spil. Et frispark på midten af banen blev taget kort til Isak Tånnander, som drev gæk med sin direkte modstander i én mod én duellen, der opstod på højre side. Isak kom til indlæg og fandt Christian Vestergaard, som havde søgt med frem, men hovedstødet fra Vestergaard blev ikke farligt.

Meget symptomatisk for de første 30 minutter af kampen, hvor der havde været massere af fight og knap så meget sprudlende fodbold, så måtte Isak Tånnander kortvarigt en tur ud på sidelinjen og skifte kamptrøje, da et flækket øjenbryn havde dryppet på hans første trøje.

I det 43. minut fik vi et frispark på midten af AaBs banehalvdel, og det tog Mikkel Jespersen sig af. I en normal verden havde alle og enhver slået et indlæg på frisparket, men Mikkel så noget, vi andre ikke så. Han fandt nemlig et hul på forreste stolpe og snød Rody De Boer og resten af de fremmødte med en snu afslutning, der gik direkte i kassen. 0-2!

To-måls-føringen varede dog kun kortvarigt, for AaB svarede hurtigt tilbage. AaB fik hjørnespark, og efter lidt skubberi inde i det lille målfelt fik Bakiz lov til at sparke. Bolden blev slået til forreste stolpe, hvor Kasper Jørgensen forlængede den til bagerste, og her fik Rasmus Thelander most sig ind og reducerede. Vi gik dermed til pause med en 1-2 føring.

Ligesom vi fik en god starte på første halvleg, må vi desværre sige, at hjemmeholdet fik det samme på anden. Der var knap spillet 2 minutter af anden halvleg, inden en nedfaldsbold faldt ned til Mathias Jørgensen, der udlignede for AaB.

Mikkel Jespersen var her, der og alle vegne, og i det 55 minut blev bolden lagt af til ham på kanten af feltet i højre side, og herfra slog Mikkel et noget nær perfekt indlæg ind til netop indskiftede Abdoulie Njai, som var sneget sig med ind i feltet. Njais hovedstød manglede heller ingenting, og han bragte os sikkert i front på ny. 2-3!

Det bølgede frem og tilbage, og 10 minutter efter vores føringsmål var det igen AaBs tur til at svare tilbage. En fik aflevering med massere af skru fra Oliver Ross snød Albert Nørager, hvilket gjorde Melker Widell helt fri, og svenskeren efterlod Lennart Moser uden chancer. 3-3.

Vi pressede på for en scoring og tvang i store dele af kampens slutfase AaB dybt ned på egen banehalvdel. Dybt inde i overtiden fik vi en god mulighed for at tage alle tre point, da Asker Beck fandt Villads Westh med en cutback, men Villads’ afslutning gik snert forbi den fjerneste opstander. Det endte derfor med en pointdeler efter en fantastisk fodboldkamp.

AaBs nuværende situation:

Siden vores sidste opgør har Aab sikret sig oprykning. Det gjorde de da vi slog Fredericia 1-0. De har vundet 1 ud af deres sidste 3 kampe. Deres sejr, kom imod Fredericia. De 2 andre kampe har de tabt med 1 mål, disse kampe var imod Hobro og Sønderjyske. Både Melker Widell og Jakob Ahlmann har karantæne på fredag.

Hvor og hvornår kan du se kampen?

Kampen spilles d. 24. maj, klokken 19:00 på Autocentralen Park. Skynd dig og køb din billet før det er for sent: https://shop.kolding-if.dk/

Hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion og se kampen, kan den ses på Viaplay, hvis man har sportspakken.

Der er desuden fanzone fra kl. 17:00.