OPTAKT: ÅRETS SIDSTE HJEMMEKAMP

SÅDAN GIK DET SIDST VI MØDTE SØNDERJYSKE

Kampen startede fint ud for os. Vores første chance kom efter 11 minutter, hvor Abdoulie Njai havde driblet sig ned foran baglinjen i venstre side. Her fik han smidt bolden indover til Thomas Mikkelsen som missede bolden fuldstændigt, den røg dog videre til Asker Beck, som på kanten af feltet fik den tæmmet, og herefter skudt på mål. Den kunne næste ikke blive skudt længere til højre på målrammen, men Nicolai Flø fik alligevel en hånd på den.

Den næste store chance skete i det 30. minut, her fandt Christian Vestergaard, Paul Ngongo inde i feltet, med et rigtigt fint indlæg. Paul header bolden, men den rammer desværre overliggeren.

I de døende minutter af første halvleg, havde vi endnu en chance da en Sønderjyske-forsvarer ikke fik headet bolden ordentligt væk. Her var Ari Leiffson hurtig til at få den banket på mål, med en flugter. Desværre rammer han stolpen, og bolden går hurtigt den anden vej. Sønderjyskes Mads Agger modtog bolden oppe på midterlinjen og havde mere eller mindre et frit løb imod målet, lige inden han skal til at skyde, prøver Asker Beck at lave en glidende tackling, men misser. Han skyder derefter, og Lennart Moser kan ikke nå at reagerer. 0-1…

Anden halvleg starter ligeså dårligt ud som den første sluttede, her var det igen Mads Agger der var på spil, her skød han på mål fra kanten af feltet, og placerede den nederst i højre hjørne. Igen var der intet at gøre, 0-2….

Der gik ikke længe før at vi havde en stor chance igen, denne gang var det på et hjørnespark. Her sparkede Asker Beck den indover og fandt Thomas Mikkelsen som headede den videre til Isak Tånnander, som headede på mål, dog uden held, da den blev clearet på målstregen.

I 77. minut modtager Sefer Emini bolden ude i højre side af feltet, og scorer. 0-3…

Kampen endte 0-3

SØNDERJYSKES NUVÆRENDE SITUATION:

Sønderjyske har siden vi sidst mødte dem hentet Jakob Busk, som førhen har været 8 år i Union Berlin, som ligger i Bundesligaen. Hvis vi kigger på ligaen har de stået lige i deres sidste 2 ud af 3 kampe, og vundet 1. Resultaterne var, 2-2, imod Hobro, 0-0 imod Vendsyssel, og vandt 1-0 imod Aalborg.

HVOR OG HVORNÅR KAN DU SE KAMPEN?

Kampen bliver spillet på Sydbank Park, hvor P. Christensen har sørget for gratis billetter til udebaneafsnittet, du kan læse mere om det her:

https://www.facebook.com/photo?fbid=888905513250746&set=a.419530403521595


Hvis du ikke kan nå på stadion vises kampen også på TV3+ samt Viaplay hvis du har sportspakken. ‘