SÆSONENS SIDSTE KAMP ENDTE UAFGJORT

Der gik ikke længe fra startfløjtet til at der kom den første chance. Chancen var til os, da vi havde fået et indkast i højre side af banen. Jacob Vetter har en god svingarm, og derfor røg den også i hovedet på Asker Beck som forlængede den, dog ramte den en Sønderjyske spiller, der ikke fik den clearet ordentligt. Bolden røg derfor i fødderne på Mikkel Jespersen som afsluttede. Den blev rettet af og derefter clearet.

Ikke lang tid efter, fik Sønderjyske et indkast som de lagde tilbage til Nicolai Flø. Han tog lidt for lang tid om at få bolden sendt afsted. Derfor fik Paul Ngongo opsnappet bolden og kunne drible den ind i målet. 0-1!

I det 16. minut fik vi hjørnespark. Her er det Mikkel Jespersen som sparkede den indover, og fandt Jacob Vetter, som headede den imod det laveste hjørne længst væk, der var desværre en Sønderjyske forsvarer som clearede den.

Generelt sad vi meget på chancerne i 1. halvleg, og i det 20. minut, havde vi også muligheden for at gøre det til 0-2. Her havde Jacob Vetter opsnappet bolden ved midten af banen, efter et par træk, lagde han en stikning til Paul Ngongo, som sendte den ind imod Mikkel Jespersen. Jespersen når den lige akkurat ikke, men vi havde en mand længere ude. Det var Asker Beck, som prøver at tage et træk forbi Nicolai Flø, det lykkedes ikke.

I Sønderjyskes næste angreb, havde Jose Gallegos modtaget bolden lidt udenfor feltet, og drev den ned til baglinjen af feltet, her lagde han den indover, men der var ingen modtager, da Mads Agger ikke var hurtig nok til at komme frem.

Ikke engang 5 minutter senere, har Frederik Møller modtaget bolden fra Jacob Vetter. Møller lagde en sukkerbold i dybden, her kunne tidligere Kolding IF spiller, Tobias Sommer lige akkurat ikke nå at få den opsamlet. Derfor lå den perfekt til Asker Beck, som efter at blive indhentet af Maxime Soulas, tager et træk ind i banen og herefter trykker af. Nicolai Flø stod desværre i vejen for at udvide føringen.

Et par minutter før pausen havde Albert Nørager drevet bolden op af banen og lagde den ind i feltet, hvor Frederik Møller stod helt fri, han afsluttede første gang, men fik en akavet berøring på bolden så der var ingen fare i skuddet.

Lige efter fik Frederik Møller, lavet en uheldig berøring, der gav Jacob Buus muligheden for at opsnappe bolden, og hurtigt efter afslutte, han missede lige øverste venstre hjørne. Målspark. Vi gik til pause foran 0-1.

Den første store chance i 2. halvleg fik Sønderjyske, Mads Agger havde modtaget bolden ude på kanten af feltet og huggede hurtigt på mål. Vores tyske mur, Lennart Moser får lige en hånd på bolden og det er nok til at den rammer overliggeren og ryger ud, dog mente dommeren at det var målspark.

Det næste lange stykke tid forløb sig mere eller mindre chancefrit, derfor skulle vi helt hen til 82. minut før der skete noget igen. Abdoulie Njai havde kæmpet sig til bolden oppe ved midterlinjen, han drev derefter bolden ned til kanten af feltet, hvorefter han lagde den fladt indover til Christoffer Palm. Den blev dog prikket videre af Maxime Soulas, til Nicolai Bossen, som efter en berøring, afsluttede. Nicolai Flø fik sat en hånd på og den røg ud til hjørnespark.

I det 86. minut fik Marc Del Hende lagt en bold indover i feltet til Emil Berggren som headede den videre til Søren Andreasen som kunne gøre det til 1-1…

Kampen endte 1-1…