Sent straffespark koster point mod Fortuna Hjørring

Kampen mellem Fortuna Hjørring og Kolding IF var tæt på at ende uafgjort, indtil Fortuna Hjørring scorede på straffespark i overtiden og fik alle 3 point fra kampen.

Kampens resultat:


Det var ikke længe siden Fortuna Hjørring var på besøg på Autocentralen Park, hvor opgøret endte med en pointdeling. Denne gang skulle Kolding IF så på besøg i Nordjylland, hvor der ventede et spændende opgør. Kampen var en målløs affære indtil de sidste sekunder i overtiden, hvor Fortuna Hjørring får tildelt et straffespark, som de scorer på og dermed får de også sejren.

Kampens Kolding-spillere:


51′ Freya Winther (#3) udskiftet med Ida Olsen (#13).
66′ Emma Veletanlic (#5) udskiftet med Mille Larsen (#20).
66′ Sara Amby (#22) udskiftet med Ida Skovbo (#30).
82′ Julie Tenfjord (#8) udskiftet med Sille Fuhlendorff (#18).

Cheftræner Allan Drosts tanker om kampen:
– “Vi føler at skæbnen er lidt hård ved os i dag, hvor vi leverer en fin præstation som gør, at kampen til sidst ligeså godt kan tippe vores vej som det modsatte. For 4. gang af 4 mulige i denne sæson, byder vi Fortuna Hjørring op, hvor vi fra første fløjt har taget initiativet. Jeg må rose pigerne for at levere en helhjertet Kolding-indsats fuld af både energi, mod og kloge beslutninger på begge sider af bolden – noget som en tilfældighed i 5. overtidsminut ikke skal have lov at ændre på!”