Siden 1979 – Dyremedicin & højt specialiserede medarbejdere: Salfarm opjusterer og skriver 3 år!

Med 45 års erfaring fra branchen og et ufravigelig højt krav til kvalitet, så er Salfarm en velkonsolideret og velrespekteret Kolding-virksomhed. Salfarm arbejder ud fra mantraet om, at det skal være let at behandle små og store dyr, og de er dygtige til det de laver!

Købmand Helmer Nørgaard Olsen grundlagde Salfarm i 1979, da han fik agentur på et veterinært lægemiddel, og siden har virksomheden ikke set sig tilbage. I dag drives den af sønnen Peter Wendorff Olsen, og de har et bredt sortiment, højtspecialiserede medarbejdere, et topmoderne kvalitetsstyringssystem og kunder i hele Skandinavien.

Head of Marketing Heidi Bjørn fra Salfarm udtaler:

“Vi anskuer det som helt essentielt at Kolding har et slagkraftigt fodboldhold til at repræsentere byen, og vi er stolte over at være en del af Kolding IF. Klubben er fantastisk til at lave aktive og levende arrangementer, og vi nyder at være en stor del af netværket.”

Aftalen opgraderer Salfarm til Basis+ og så sikrer den virksomheden stor profilering på klubbens nye LED-bander. Det ser Salgschef Marcel Mensel-Legald frem til. Han siger:

”Vi har stor respekt for Salfarm som virksomhed, og vi sætter stor pris på den flotte aftale de har skrevet med klubben. Hele forskellen for os ligger i, at have erhvervslivets brede opbakning – og vi er stolte over at have Salfarm med på holdet.”

Du kan besøge klubbens fortsatte samarbejdspartner ved at klikke her.

Hele Kolding IF ønsker at takke Salfarm for den flotte opbakning.

#Salfarm #ViErKolding #SammenSkaberViHistorie