Specialister i solafskærmning: Moogio nupper to nye år!

Markiser, persienner, rullegardiner, klassiske gardiner og så videre – Moogio på Vejlevej 364 har det hele.

Lokalt så har Jacob Outzen drevet Moogio Kolding siden 2006, og dermed er han den første danske butik der slog dørene op. Således kan du trygt tage fat i Jacob næste gang du skal have skærmet for solen. Og Jacob – ham kan du altså fortsat møde på Autocentralen Park. Moogio og Jacob Outzen har længe været en del af Kolding IF, og det bliver der ikke lavet om på foreløbig – Moogio Kolding har nemlig forlænget aftalen for de kommende 2 sæsoner.

Selv udtaler indehaver Jacob Outzen:

”Vi er stolte af dem rejse vi sammen har været på med Kolding IF, og med spændende perspektiver der er foran klubben, så kan vi ikke vente med yderligere to sæsoner.”

 Moogio Kolding vil dermed fortsat være en del af erhvervsnetværket i Mediator Loungen og Fynske Bank Loungen, og så vil de blive profileret på Autocentralen Park via LED-reklame. Det glæder salgschef Marcel Mensel-Legald. Han siger:

”Jacob og Moogio har været en trofast samarbejdspartner i Kolding IF i mange år, og det er virkelig glædeligt at vi sammen kan fortsætte historien. Sammen venter der os mange gode oplevelser forude, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.”

Du kan besøge klubbens fortsatte samarbejdspartner ved at klikke her, og glem ikke at følg deres sociale medier ved at klikke her: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Hele Kolding IF ønsker at takke Jacob Outzen og resten af Moogio Kolding for det videre samarbejde.

#Moogio #ViErKolding #SammenSkaberViHistorie