THOMAS OLANDER BLIVER NY BØRNEUDVIKLING FOR U9-U11

Kolding IF styrker ledelsessetuppet generelt og specifikt omkring de ældste børneårgange med tilføjelsen af Thomas Olander til ledelsesteamet. Her får han det overordnet ansvar for U9-U11 og bliver daglig sparringspartner for trænerne på disse årgange.
Olander overtager årgangene og opgaverne fra Simon Fink, der dermed kan fokusere mere på ledelsesrollen omkring U12-U14. En udvidelse af ledelsesteamet til gavn for alle de pågældende årgange.

Thomas Olander er 48 år og til daglig salgskonsulent ved RelationMedia. Han skifter til rollen i Kolding IF efter en årrække i FC Fredericia, senest som U14 cheftræner for deres hold i Liga 1. Derudover har han adskillige år med erfaring fra børnesegmentet.

Thomas Olander glæder sig til de nye udfordringer:
-Jeg ser frem til det nye job, som jeg har takket ja til, da det matcher rigtig godt med mine ambitioner og kvalifikationer, og så synes jeg, at det dufter så godt af fodbold i Kolding.
Jeg har ambition om at være med til at videreudvikle og systematisere børnefodbolden, samt bibeholde glæden ved fodbold – både for trænere og spillere. Derudover at udvikle individet både som fodboldspiller og menneske, samt skabe den gode relation, afslutter Thomas Olander

Om ansættelsen udtaler Ungdomsudviklingstræner Simon Fink:
“Thomas er en utrolig dygtig træner, som jeg er stolt over, at vi har kunne tilføje i vores setup. Jeg er sikker på, at med Thomas’ store erfaring i børne- og ungdomsfodbold, så kan vi endnu engang tage et skridt i den rigtige retning. Tilføjelsen af Thomas omkring U9-U11 giver os endnu bedre muligheder for, at vi kan udvikle vores børnemiljø ved at have en mand endnu tættere på årgangene, afslutter Simon Fink