Viden til forskel: LP Kolding forlænger og opgraderer!

Specialiseret engineering, teknisk forståelse og godt håndværk. LP Kolding har over 50 års erfaring, og de er en yndet leverandør i rustfriløsninger.

Faglig stolthed, ingeniørdrevet innovation samt godt håndværk er virksomhedens urokkelige fundament – og så er de vilde med Kolding IF Fodbold.

LP Kolding har dags dato valgt at forlænge opholdet på Autocentralen Park, og således vil den veletablerede virksomhed være Basis+Partner de kommende to sæsoner.

Den nye aftale sikrer LP Kolding fortsat tilgang til Koldings bedste netværk i Mediator Loungen og Fynske Bank Loungen, og så vil de være synlige på klubbens nye LED-reklamer.

COO  Brian Julius glæder sig til det videre samarbejde. Han fortæller:

”Vi er meget glade for at komme på Autocentralen Park, og det giver da en hvis stolthed at klubben præsterer som de gør. Udenfor banen leverer klubben også varen gang efter gang, og beslutningen om et længere og større engagement var enkel for os at tage.”

Hele Kolding IF ønsker at takke LP Kolding for det flotte videre samarbejde, og Kommerciel chef Michael Flyvholm er også fuld af lovord. Han siger:

”Igennem mange år har vi haft et godt samarbejde med LP Kolding, og det motiverer os virkelig at bygge relationer og sammen bygge på år efter år. Vi er meget glade for LP Koldings videre støtte, og vi glæder os til mange flere gode oplevelser sammen.”

Du kan besøge klubbens videre samarbejdspartner ved at klikke her – og så kan du selvfølgelig glæde dig til fortsat at møde dem på Autocentralen Park.

#LPKolding #StainlessSteelSolutions #ViErKolding #SammenSkaberViHistorie